Indlæser...
Swipe to the left
14. juni 2018

Lækker camping mad for alle

Camping er med tiden blevet meget populært, og det er bestemt også til at forstå, da det altså bare kan noget helt særligt. Det er nærmest ikke kun en ferie, det er en livstil. En livsstil hvor man skifter hverdagens stress ud med en fuldkommen bekymringsfri fornemmelse af frihed. Ja, for på den rette campingtur ligger verden vitterligt for dine fødder som en vidunderlig og spændende udsigt. Man er ude i det fri, hvor alle sanser vækkes til live, når der skal ses, mærkes, duftes, lyttes og smages på oplevelsen. Især smagen er noget helt særligt i denne sammenhæng, hvor de forskellige campingdestinationer byder på et hav af lækre muligheder for dejlig camping mad. Så hvad spiser man egentlig når man er på camping? Lad os tage et kig på nogle af de mange muligheder. Hvad man kan spise, og hvad man eventuelt bør have med på forhånd.

28. maj 2018

Find inspiration til din næste campingferie

Vi er efterhånden mange, der har forelsket os i det søde campingliv, og ikke mindst den herlige fleksibilitet og frihed det bringer. En af de mange fordele ved camping er nemlig, at du kan holde ferie lige hvor du har lyst, og så på dine helt egne præmisser.

30. august 2017

Vinteropbevaring og rengøring af telte - Sådan gør du

Vejret bliver koldere, og for flere campister betyder det, at teltet skal gemmes væk hen over vinteren. Hvis det skal være en god oplevelse for både dig og dit telt, er der nogle simple tips og tricks, som er gode at have for øje.

9. august 2017

Kom godt af sted på campingferien

Sommeren er over os, og for mange danskere, betyder det campingferie. Der er intet bedre, end at trille ud på de åbne veje og nyde ferien på campingpladser herhjemme og i udlandet. Når man skal af sted, er der gode råd og regler at tage højde for. Her bringer vi dig nogle af de ting, der er vigtige at have styr på, inden turen skal nydes i fulde drag.

14. juni 2017

Camping guide sommeren 2017

Hvis du nogensinde har tænkt ”jeg ville ønske der var opfundet noget camping udstyr til det her”, så er der med stor sandsynlighed det. Læs hele vores 2017 camping guide lige her

29. september 2016

Er dit fortelt klar til vinteren?

Inden du pakker dit telt væk indtil næste campingsæson går i gang, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du bedst opbevarer et fortelt.

28. september 2016

Isabella Outdoor Life kommer til foråret 2017

Det er med stor glæde og forventning, at vi her hos Camping & Fritid Horsens kan præsentere vore kunder for den nye Isabella Outdoor Life tøjlinje i starten af 2017.

17. september 2016

Outwell Conqueror soveposer

Med denne nye serie af soveposer fra den anerkendte producent af campingudstyr Outwell, behøver du ikke længere at vælge mellem komforten fra en dyne og soveposens praktiske egenskaber. Conqueror soveposerne fra Outwell kombinerer det bedste fra begge verdener med deres andedunsfyld.

Læs mere Posted in: Nyhed
17. februar 2016

Ventura Pascal 390 oppusteligt fortelt

Herunder kan du læse nærmere om det seneste skud på stammen, som kommer fra producenten Ventura, der med deres nye Pascal 390 kan præsentere et nyt, lækkert telt, der kan slås op på ingen tid.

Læs mere Posted in: Nyhed
15. februar 2016

Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton

Vi er meget begejstrede for at kunne introducere det nye Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton (SATC) telt til vores sortiment. Med denne opdaterede udgave af en af Outwells mest elskede klassikere, der blev kåret som årets telt i 2011, får du nemlig rigtigt meget telt for dine penge. Læs mere om det spændende nye telt herunder.

Copyright © 2018 Campstuff. All rights reserved