Danmarks bedste camping blog

Tertek antenne

Tertek DAB tv-antenne

Se du tv på camping? Det gør jeg nogle gange, det kan være nyheder, en film eller sport. Men jeg har i tidens løb oplevet, at signalet kan være af svingende kvalitet. Selvom jeg har brugt en alment anerkendt digital-tv-antenne. Der kan selvfølgelig være ”huller” hvor der i sagens natur ikke er noget signal. Men når nu signalet er til stede, så er det rart at få fuldt udbytte af dette.

27. maj 2021

Vintersikring

Den første sne i år kom her i weekenden og vi bliver kimet ned af kunder, som ikke har fået vintersikret deres fortelt, lidt ligesom med og få monteret vinterdækkene – vi får det først gjort, når sneen er faldet.

Men hvad gør man egentlig bedst, hvis man er en de mange campister, som har sit fortelt stående op hele året?

Jeg besluttede mig for at ringe til Claus Ikjær Husballe, som er salgschef hos Isabella i Vejle, som er en af Europas førende teltfabrikanter...

19. januar 2021

Vintercamping

Skal man købe en vogn med centralvarme for at køre på vintercamping? Eller kan man bruge en "almindelige" campingvogn, som er vinter optimeret?

29. december 2020

Omnia ovn

Ja ja, jeg ved godt det ikke er en nyhed men jeg er bare selv så begejstret for den så den fortjener lidt mere omtale.

Det er selvfølgelig Omnia ovnen jeg snakker om.

Kender du den ikke eller er du en af de mange hundrede der har anskaffet dig en så læs mere her

6. november 2020

Lækker camping mad for alle

Camping er med tiden blevet meget populært, og det er bestemt også til at forstå, da det altså bare kan noget helt særligt. Det er nærmest ikke kun en ferie, det er en livstil. En livsstil hvor man skifter hverdagens stress ud med en fuldkommen bekymringsfri fornemmelse af frihed. Ja, for på den rette campingtur ligger verden vitterligt for dine fødder som en vidunderlig og spændende udsigt. Man er ude i det fri, hvor alle sanser vækkes til live, når der skal ses, mærkes, duftes, lyttes og smages på oplevelsen. Især smagen er noget helt særligt i denne sammenhæng, hvor de forskellige campingdestinationer byder på et hav af lækre muligheder for dejlig camping mad. Så hvad spiser man egentlig når man er på camping? Lad os tage et kig på nogle af de mange muligheder. Hvad man kan spise, og hvad man eventuelt bør have med på forhånd.

14. juni 2018

Find inspiration til din næste campingferie

Vi er efterhånden mange, der har forelsket os i det søde campingliv, og ikke mindst den herlige fleksibilitet og frihed det bringer. En af de mange fordele ved camping er nemlig, at du kan holde ferie lige hvor du har lyst, og så på dine helt egne præmisser.

28. maj 2018

Vinteropbevaring og rengøring af telte - Sådan gør du

Vejret bliver koldere, og for flere campister betyder det, at teltet skal gemmes væk hen over vinteren. Hvis det skal være en god oplevelse for både dig og dit telt, er der nogle simple tips og tricks, som er gode at have for øje.

30. august 2017

Kom godt af sted på campingferien

Sommeren er over os, og for mange danskere, betyder det campingferie. Der er intet bedre, end at trille ud på de åbne veje og nyde ferien på campingpladser herhjemme og i udlandet. Når man skal af sted, er der gode råd og regler at tage højde for. Her bringer vi dig nogle af de ting, der er vigtige at have styr på, inden turen skal nydes i fulde drag.

9. august 2017

Camping guide sommeren 2017

Hvis du nogensinde har tænkt ”jeg ville ønske der var opfundet noget camping udstyr til det her”, så er der med stor sandsynlighed det. Læs hele vores 2017 camping guide lige her

14. juni 2017

Er dit fortelt klar til vinteren?

Inden du pakker dit telt væk indtil næste campingsæson går i gang, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du bedst opbevarer et fortelt.

29. september 2016
Copyright © 2021 Campstuff. All rights reserved