Camping og Fritid Horsens Blog

Vinteropbevaring og rengøring af telte - Sådan gør du

Vejret bliver koldere, og for flere campister betyder det, at teltet skal gemmes væk hen over vinteren. Hvis det skal være en god oplevelse for både dig og dit telt, er der nogle simple tips og tricks, som er gode at have for øje.

Kom godt af sted på campingferien

Sommeren er over os, og for mange danskere, betyder det campingferie. Der er intet bedre, end at trille ud på de åbne veje og nyde ferien på campingpladser herhjemme og i udlandet. Når man skal af sted, er der gode råd og regler at tage højde for. Her bringer vi dig nogle af de ting, der er vigtige at have styr på, inden turen skal nydes i fulde drag.

Camping guide sommeren 2017

Hvis du nogensinde har tænkt ”jeg ville ønske der var opfundet noget camping udstyr til det her”, så er der med stor sandsynlighed det. Læs hele vores 2017 camping guide lige her

Er dit fortelt klar til vinteren?

Inden du pakker dit telt væk indtil næste campingsæson går i gang, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du bedst opbevarer et fortelt.

Isabella Outdoor Life kommer til foråret 2017

Det er med stor glæde og forventning, at vi her hos Camping & Fritid Horsens kan præsentere vore kunder for den nye Isabella Outdoor Life tøjlinje i starten af 2017.

Ventura Pascal 390 oppusteligt fortelt

Herunder kan du læse nærmere om det seneste skud på stammen, som kommer fra producenten Ventura, der med deres nye Pascal 390 kan præsentere et nyt, lækkert telt, der kan slås op på ingen tid.

Outwell Conqueror soveposer

Med denne nye serie af soveposer fra den anerkendte producent af campingudstyr Outwell, behøver du ikke længere at vælge mellem komforten fra en dyne og soveposens praktiske egenskaber. Conqueror soveposerne fra Outwell kombinerer det bedste fra begge verdener med deres andedunsfyld.

Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton

Vi er meget begejstrede for at kunne introducere det nye Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton (SATC) telt til vores sortiment. Med denne opdaterede udgave af en af Outwells mest elskede klassikere, der blev kåret som årets telt i 2011, får du nemlig rigtigt meget telt for dine penge. Læs mere om det spændende nye telt herunder.

Outwell oppustelige fortelte - En prisbelønnet nyhed

Vi har glædet os til at kunne præsentere vores kunder for denne nyhed fra Outwell her hos Camping & Fritid Horsens. Der er tale om en kollektion af oppustelige fortelte til campingvognen, der gør besværet med at opsætte almindelige telte til noget, der hører fortiden til. Læs mere om disse prisbelønnede fortelte lige her.

Spændende nyheder i belysning til Isabella fortelte

Sommeren er officielt forbi, men det betyder ikke, at I behøver at indstille campingen og pakke campingvogn og -telt væk for vinteren. Takket være de spændende nyheder inden for belysning til forteltet fra producenten Isabella kan I nu forlænge campingsæsonen og udskyde de mørke aftener - i det mindste inde i forteltet.

Isabella helårstelte - Varme nyheder til vinteren

Der er ikke nogen, der siger, at campingsæsonen behøver at slutte, fordi efteråret og vinteren melder sin ankomst. Selv i koldt vejr kan de skønne fortelte samt ekstra vinterudstyr fra Isabella gøre det muligt for dig og din familie at campere i det smukke vinterlandskab. Læs nærmere om telte til helårsbrug fra Isabella lige her hos Camping & Fritid Horsens.

Isabella Commodore Insignia - En moderne klassiker

Når campingsæsonen 2016 indfinder sig, har vi nogle rigtigt spændende nyheder til dig her hos Camping & Fritid Horsens. Vores sortiment bliver blandt andet udvidet med nye modeller af fortelte fra firmaet Isabella, som står bag nogle af vore mest kendte og populære produkter.

Isabella Ambassador Seed - Det ultimative rejsetelt

Året 2016 lover indtil videre godt med nye modeller såsom Ambassador Seed, der er en opdateret udgave af modellen, der efterhånden har mere end 30 år på bagen. Navnet og arven forpligter, og her hos Camping & Fritid Horsens er vi slet ikke i tvivl om, at det nye Ambassador Seed fortelt vil leve op til dine helt sikkert høje forventninger.

Isabella Commodore Seed - Et fortelt for hele familien

Her hos Camping & Fritid Horsens ser vi frem til en spændende ny campingsæson i 2016, hvor vi blandt andet kan præsentere vore kunder for en masse spændende nyheder fra mærket Isabella. Det gælder blandt andet det nye Commodore Seed fortelt, som du kan læse nærmere om herunder.

Robens Tipi - Tipi i retrostil

De klassiske tipier i retrostil fra producenten Robens har allerede vundet sin plads i hjertet på rigtigt mange friluftsmennesker, der sætter pris på eventyr i det fri. Vi er derfor glade for snart at kunne præsentere vore kunder for helt nye modeller i denne serie her hos Camping & Fritid Horsens. Vi forventer at produkterne på lager inden for en overskuelig fremtid.

Isabella Ambassador - Et fortelt i verdensklasse

Producenten Isabella står bag en lang række af markedets absolut bedste og mest anerkendte fortelte til moderne campingvogne. Modellen Ambassador, som forhandles i en topmoderne udgave her hos Camping & Fritid Horsens, har eksisteret i mere end 30 år og er stadig et af de absolut bedste fortelte i den eksklusive klasse.

Outwell Cool ''n'' Go - Cool løsnigner til din mad

Nu kan I holde jeres mad og drikkevarer friske og kølige i endnu længere tid takket være Outwells Cool ’n’ Go-serie, som består af forskellige former for picnictasker, køletasker og kølebokse. I år lancerer producenten nogle helt nye modeller, der gør det endnu lettere at håndtere madvarer, når I er på camping.

Robens møbler - Prisbelønnet komfort

Forøg komforten i lejren eller på campingpladsen med de nye møbler fra producenten Robens, som vi forhandler her hos Camping & Fritid Horsens. Producenten har hidtil vundet priser for deres produkter og møbler til udendørs brug, og alt tyder på, at det nye sortiment af møbler, lever op til vores høje forventninger.

Robens Prima Core - De bedste luftmadrasser

Når du tager på camping, specielt hvis campingturen foregår i det fri, er en god luftmadras næsten uundværlig. Den sikrer, at du har noget komfortabelt og stabilt at sove på. Er den velisoleret, vil luftmadrassen desuden kunne hjælpe til med at holde kulden på sikker afstand.

Outwell Premium telte - Camping af højeste kvalitet

Vi er stolte af at kunne kalde os forhandlere af Outwell telte her hos Camping & Fritid Horsens, og denne sæson har vi nogle spændende nyheder at dele med vores kunder. Serien af premium telte fra Outwell er blevet opdateret og forbedret, så den nu overordnet set er blevet endnu bedre og særligt velegnet til kvalitetsbevidste campister.

Isabella Penta Thirty fortelt - En spændende nyhed

Igen i år har Isabella lanceret en række spændende nyheder, herunder nye spændende fortelte og praktisk tilbehør til campinglivet. I denne blog kan du læse mere om det nye Isabella Penta Thirty fortelt, som er lanceret i anledningen af 30 året for lanceringen af Isabella Penta modellen.