Indlæser...
Swipe to the left
15. februar 2016

Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton

Vi er meget begejstrede for at kunne introducere det nye Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton (SATC) telt til vores sortiment. Med denne opdaterede udgave af en af Outwells mest elskede klassikere, der blev kåret som årets telt i 2011, får du nemlig rigtigt meget telt for dine penge. Læs mere om det spændende nye telt herunder.

8. februar 2016

Outwell oppustelige fortelte - En prisbelønnet nyhed

Vi har glædet os til at kunne præsentere vores kunder for denne nyhed fra Outwell her hos Camping & Fritid Horsens. Der er tale om en kollektion af oppustelige fortelte til campingvognen, der gør besværet med at opsætte almindelige telte til noget, der hører fortiden til. Læs mere om disse prisbelønnede fortelte lige her.

Læs mere Posted in: Nyhed
19. november 2015

Spændende nyheder i belysning til Isabella fortelte

Sommeren er officielt forbi, men det betyder ikke, at I behøver at indstille campingen og pakke campingvogn og -telt væk for vinteren. Takket være de spændende nyheder inden for belysning til forteltet fra producenten Isabella kan I nu forlænge campingsæsonen og udskyde de mørke aftener - i det mindste inde i forteltet.

13. oktober 2015

Isabella helårstelte - Varme nyheder til vinteren

Der er ikke nogen, der siger, at campingsæsonen behøver at slutte, fordi efteråret og vinteren melder sin ankomst. Selv i koldt vejr kan de skønne fortelte samt ekstra vinterudstyr fra Isabella gøre det muligt for dig og din familie at campere i det smukke vinterlandskab. Læs nærmere om telte til helårsbrug fra Isabella lige her hos Camping & Fritid Horsens.

Læs mere Posted in: Klassikere
15. september 2015

Isabella Commodore Insignia - En moderne klassiker

Når campingsæsonen 2016 indfinder sig, har vi nogle rigtigt spændende nyheder til dig her hos Camping & Fritid Horsens. Vores sortiment bliver blandt andet udvidet med nye modeller af fortelte fra firmaet Isabella, som står bag nogle af vore mest kendte og populære produkter.

Læs mere Posted in: Nyhed
15. september 2015

Isabella Ambassador Seed - Det ultimative rejsetelt

Året 2016 lover indtil videre godt med nye modeller såsom Ambassador Seed, der er en opdateret udgave af modellen, der efterhånden har mere end 30 år på bagen. Navnet og arven forpligter, og her hos Camping & Fritid Horsens er vi slet ikke i tvivl om, at det nye Ambassador Seed fortelt vil leve op til dine helt sikkert høje forventninger.

Læs mere Posted in: Nyhed
15. september 2015

Isabella Commodore Seed - Et fortelt for hele familien

Her hos Camping & Fritid Horsens ser vi frem til en spændende ny campingsæson i 2016, hvor vi blandt andet kan præsentere vore kunder for en masse spændende nyheder fra mærket Isabella. Det gælder blandt andet det nye Commodore Seed fortelt, som du kan læse nærmere om herunder.

Læs mere Posted in: Nyhed
14. september 2015

Robens Tipi - Tipi i retrostil

De klassiske tipier i retrostil fra producenten Robens har allerede vundet sin plads i hjertet på rigtigt mange friluftsmennesker, der sætter pris på eventyr i det fri. Vi er derfor glade for snart at kunne præsentere vore kunder for helt nye modeller i denne serie her hos Camping & Fritid Horsens. Vi forventer at produkterne på lager inden for en overskuelig fremtid.

Læs mere Posted in: Nyhed
18. august 2015

Isabella Ambassador - Et fortelt i verdensklasse

Producenten Isabella står bag en lang række af markedets absolut bedste og mest anerkendte fortelte til moderne campingvogne. Modellen Ambassador, som forhandles i en topmoderne udgave her hos Camping & Fritid Horsens, har eksisteret i mere end 30 år og er stadig et af de absolut bedste fortelte i den eksklusive klasse.

Læs mere Posted in: Klassikere
7. august 2015

Outwell Cool ''n'' Go - Cool løsnigner til din mad

Nu kan I holde jeres mad og drikkevarer friske og kølige i endnu længere tid takket være Outwells Cool ’n’ Go-serie, som består af forskellige former for picnictasker, køletasker og kølebokse. I år lancerer producenten nogle helt nye modeller, der gør det endnu lettere at håndtere madvarer, når I er på camping.

Copyright © 2018 Campstuff. All rights reserved