Indlæser...
Swipe to the left

Find inspiration til din næste campingferie

Find inspiration til din næste campingferie
28. maj 2018

Vi er efterhånden mange, der har forelsket os i det søde campingliv, og ikke mindst den herlige fleksibilitet og frihed det bringer. En af de mange fordele ved camping er nemlig, at du kan holde ferie lige hvor du har lyst, og så på dine helt egne præmisser. Ja, på den måde er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for camping eventyret. Men med de mange voksende og fantastiske muligheder, kan det også være en anelse svært at finde ud af, hvor i alverden man så skal vælge at tage hen på sin campingtur. En campingplads i Jylland? Sjælland? Eller en campingtur til syden? Ja mulighederne er mange. Men frygt ej, for her vil vi forsøge at give et overblik over nogle gode camping-destinationer og campingpladser til sommerferien eller den næste campingtur, som du planlægger. Så lad dig inspirere af de forskellige destinationer og find ud af, hvad der passer bedst til dig og dine camping drømme. Du vil samtidig kunne finde nogle gode tips til, hvordan du bedst muligt klæder dig på til næste gang, du skal på camping.

 

Er du til hyggelig camping i Danmark - hvor skal man tage hen?

I Danmark er vi yderst begejstrede for camping, og derfor er der også overraskende mange gode campingpladser at finde i vores lille skønne land. Noget der er værd at tage stilling til, når man vælger en campingplads i Danmark er, om man er til de lidt større og livlige campingpladser, eller til de mindre og mere intime campingpladser. Begge versioner er heldigvis at finde her i Danmark, og er man til en kombination af de to typer af campingpladser, er der også mange muligheder, hvor de to verdener mødes i et harmonisk sammenspil. Du kan finde langt de fleste campingpladser i Danmark på siden her.

 

Livlig og aktivitetsrig camping ved Vesterhavet

I kategorien af de større og meget aktivitetsfyldte campingpladser finder man for eksempel Blåvand ved Vesterhavet. Her er du næsten garanteret en yderst børnevenlig og spændende campingferie, hvor der altid er noget at lave for alle familiens medlemmer. De hyggelige omgivelser byder nemlig på alt fra badeland, til legeland, wellness, minigolf og meget mere. Der er desuden også en charmerende fiskesø lige ved campingpladsen, hvor man kan fange friske fisk - lige til grillen.

Idyllisk og rolig camping på Bornholm

Er du omvendt til en lidt mere intim og rolig campingplads, bør du måske overveje Gudhjem Camping på Bornholm. Her finder du en rolig og afslappet atmosfære, med idylliske omgivelser og en imponerende udsigt til Østersøen. Bornholm er en oplevelse i sig selv, og du finder næppe smukkere rammer for en campingplads end her.

Drømmer du dig mere syd på?

Danmark er som nævnt et herligt og hyggeligt land at campere i, og har man børn, kan det til tider også virke som en lettere løsning lige til højrebenet. Men vi ved dog alle, at det danske vejr kan være meget uforudsigeligt, og selvom vi har nogle dejlige somre, er sol og varme desværre ikke altid en selvfølge i sommermånederne. Derfor er der også mange, der drømmer sig syd på, hvor de lidt højere temperaturer typisk er at finde. Nogle af danskernes mest populære camping-destinationer er Italien, Frankrig og Spanien. Her kan man finde alverdens smukke, livlige og hyggelige campingpladser med glade folk fra hele verden. Særligt Italien er spækket med gode campingpladser, hvor blandt andet Gardasøen er en utrolig populær destination af mange årsager. Du kan læse mere om sydlige camping-destinationer på https://www.eurocamp.dk/destinationer, hvor Kroatien og andre eksotiske campingpladser sydpå er godt repræsenteret.

 

 

Tag på campingtur i vidunderlige Kroatien

En anden sydlig camping-destination, der kan betragtes som en anelse overset i forhold til dets store potentiale for campister, er det helt fantastiske og fortryllende Kroatien. Kroatien byder på endeløse strande, storslået og dynamisk natur, charmerende små øer, gamle og historiske byer, en spændende og indbydende kultur og meget, meget mere. Det er med andre ord en camping destination, som har hele pakken. Her kan du slappe ubekymret af i solen i de skønne bugters strande, være aktiv med sjov vandsport eller udforske den imponerende natur og spændene historiske seværdigheder.

Der er heldigvis også mange gode campingpladser i dette paradis af et land, og heriblandt kan for eksempel nævnes de mange populære campingpladser, som kun ligger få kilometer væk fra byliv, gode restauranter, cafeer og meget mere. Her kan man kombinere badeferie med byferie, og der er desuden en lang række af spændende aktivitetsmuligheder i campingområderne, hvilket betyder, at der er noget for alle i familien. Kroatien er også et land, hvor man kan komme langt for få penge, da både mad, drikke og oplevelser er ret så billige.

Hvad skal man så have med?

Når du har fundet ud af, hvor du skal hen, er det blevet tid til, spændt og forventningsfuldt, at begynde og planlægge ferien. I den forbindelse er det også en god idé at klæde sig ordentligt på til turen, så du er sikker på, at du har det rette udstyr med. Hvad er nødvendigt, og hvad kan undværes? Det afhænger selvfølgelig i en vis grad af destinationen, men der er helt sikkert nogle ting, som kan være helt uundværlige. Vi har heldigvis lavet en lækker og nem guide, så du let kan finde ud af, hvad du skal bruge. Du finder vores camping guide her, og nederst i guiden finder du endda en yderst smart pakkeliste, som kan være gode at have i baghovedet, når der pakkes til campingferien.

Alt det praktiske til campingferien

Inden du tager på campingferie, er det en god idé at orientere dig omkring det praktiske, såsom regler og lovgivning i forhold til den valgte destination. Der kan nemlig være lidt forskellige forhold, man skal tage hensyn til alt efter, hvor man tager hen. Er der noget du er i tvivl om i den sammenhæng, kan du heldigvis danne dig et godt overblik på siden her, hvor vi har samlet nogle praktiske informationer om lovgivning og lignende, så du ved alt, du skal vide, inden du begiver dig ud på din næste camping ferie.

Vi håber, at du har kunne lade dig inspirere og komme et skridt tættere på at finde den perfekte camping-destination for dig og din familie, ven elle kæreste. Er du i tvivl om noget, eller har du nogle spørgsmål omkring campingudstyr, camping-destinationer eller campingpladser, er vi altid glade for at høre fra dig hos Camping & Fritid Horsens på telefon 75 75 71 74 eller mail shop@cfhorsens.dk. Og ellers er du også altid velkommen til at komme forbi vores butik til en hyggelig snak om camping.

 

 

Vi ønsker alle en herlig og solrig sommerferie!

Copyright © 2018 Campstuff. All rights reserved