Indlæser...
Swipe to the left

Isabella Outdoor Life kommer til foråret 2017

Isabella Outdoor Life kommer til foråret 2017
28. september 2016

Isabella Outdoor Life kommer til foråret 2017

Isabella Outdoor Life Logo Det er med stor glæde og forventning, at vi her hos Camping & Fritid Horsens kan præsentere vore kunder for den nye Isabella Outdoor Life tøjlinje i starten af 2017. Isabella er en af vore mest kendte og elskede leverandører her på webshoppen, hvorfor vi er spændte på at vise jer, hvad deres nye linje med tøj til fritidsbrug kommer til at rumme.

I kender sikkert allerede til de kvalitetsfulde og prisbelønnede telte, campingmøbler og campingudstyr, som leverandøren står bag. Med den nye tøjlinje fører Isabella de samme gode kvaliteter fra deres kendte sortiment videre i et udvalg af funktionel og moderne beklædning til både damer og herrer. Herunder kan I læse nærmere om, hvad I kan forvente jer af Isabella Outdoor Life, når den første kollektion rammer forhandlere inklusiv os her hos Camping & Fritid Horsens til foråret 2017.


Den velkendte Isabella kvalitet fås snart som fritidstøj til både damerne og herrerne

Den første tøjkollektion fra Isabella udspringer af deres eksisterende sortiment af udstyr til camping- og friluftslivet. Mærket har altid haft øje for de helt små detaljer og taget hensyn til disse i et gennemtænkt design, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken designet, funktionaliteten, kvaliteten eller prisen. Denne designfilosofi lever videre i Outdoor Life kollektionen, der kommer til at bestå af forskellige beklædningsgenstande til damer og herrer, der nyder at bevæge sig ud i den fri natur og dyrke forskellige fritidsaktiviteter.

Det er under sloganet feel free, Isabella lancerer den nye tøjkollektion. Det er friheden til at gøre, hvad man vil og ikke føle sig besværet eller hæmmet af hverken sine omgivelser eller den beklædning, man er iført. Som campister ved I helt sikkert allerede, hvor vigtigt det er med funktionelt og komfortabelt tøj. Specielt overtøjet spiller en vigtig rolle ved forskellige friluftsaktiviteter og camping. Det er særligt overtøj, der optræder i det første nye udvalg af fritidstøj, hvilket vidner om, at Isabella har tænkt nøje over anvendeligheden og funktionaliteten.

Vi har aldrig oplevet, at Isabella har skuffet os eller vore kunder, når de har præsenteret nye produkter. Det er derfor med høje forventninger, at vi her kan præsentere et første kig på det tøj, der vil være til salg her på Camping & Fritid Horsens webshoppen fra starten af 2017.

 

 

De bedste materialer - også når det kommer til tøjdesign

isabella outdoor life windbreaker og fleece jakke

I kollektionen finder I blandt andet quiltede jakker med blødt og fyldigt for, der dog er super åndbart og lader huden ånde frit. Jakker er meget lette og derfor nemme og ubesværede at være iført. Det quiltede, lette design og de åndbare materialer går igen i de smarte veste eller waistcoats, som kollektionen også rummer. Vestene er super gode til overgangsperioderne, hvor det er for varmt med en jakke, men man lige har brug for et ekstra varmeisolerende lag over trøjen.

Varme trøjer er at finde i sortimentet fra Isabella Outdoor Life i form af strikkede windbreakers med let for, der holder kulde og vind på sikker afstand. På trøjen er der et flot strikmønster, og den fås i flere flotte farver.

Til overgangsperioderne er der også nogle rigtigt lækre fleecejakker til både damer og herrer. Fleece er et let og åndbart genbrugsmateriale, der hitter stort inden for beklædning til outdoor og friluftsliv. En lækker fleecetrøje er perfekt at trække i på en kølig sommeraften, imens man sidder foran campingvognen og nyder den sidste rest sollys i godt og hyggeligt selskab.

 

Modstå al slags vind og vejr med regntøj og regnponchoer

isabella outdoor life regnslagSom campist og friluftsmenneske må man kunne klare sig i al slags vejr. Derfor ville den nye kollektion fra Isabella naturligvis ikke være komplet uden et godt sæt regntøj til både ham og hende. Regnsættene er både vand- og vindtætte samt åndbare, så regnen holdes på sikker afstand, men varmen nemt slipper ud.

Som en ekstra overraskelse rummer Outdoor Life også en super fed unisex regnponcho samt et blødt og lækkert tæppe med insektskjold, der lige sætter den sidste prik over I’et og virkeligt fuldender kollektionen.

 

Der er lagt op til et rigtigt spændende nyt tiltag og kapitel hos Isabella med deres Outdoor Life kollektion, der som allerede nævnt rammer vores webshop foråret 2017. Vi glæder os til at høre, om I er lige så begejstrede for det nye outdoor og fritidstøj, som vi er her hos Camping & Fritid Horsens.

Posted in: Kommer snart
Copyright © 2018 Campstuff. All rights reserved