Indlæser...
Swipe to the left

Outwell Conqueror soveposer

Outwell Conqueror soveposer
17. september 2016

Outwell Conqueror soveposer - Prisbelønnet komfort

Her hos Camping & Fritid Horsens er vi meget begejstrede for endeligt at kunne præsentere de nye Outwell Conqueror soveposer til vores i forvejen imponerende sortiment af soveposer i luksusklassen. Med denne nye serie af soveposer fra den anerkendte producent af campingudstyr Outwell, behøver du ikke længere at vælge mellem komforten fra en dyne og soveposens praktiske egenskaber. Conqueror soveposerne fra Outwell kombinerer det bedste fra begge verdener med deres andedunsfyld.


Moderne campister vil have ordentlig kvalitet og komfort, når de camperer

Nutidens campist ønsker ikke at lade sig spise af med middelmådig komfort i sovekabinen. Kun det bedste er godt nok. Dette skyldes, at der er sket rigtigt meget inden for udviklingen af komfortable soveposer takket være dygtige og innovative producenter som Outwell.

penta_thirty_main_full

Outwell er et prisbelønnet brand, der især fokuserer på familiecamping. De har nu lanceret en helt ny serie af soveposer, som de kalder Conqueror. Navnet er meget passende, for her hos Camping & Fritid Horsens spår vi, at den nye kollektion af soveposer fra Outwell hurtigt vil erobre pladsen som en af de absolutte favoritter på vores webshop.


Sovepose og dyne i én

Det særlige ved Conqueror soveposerne er, at de kombinerer alle de bedste egenskaber fra både soveposen og dynen. De er praktiske til camping, som du forventer, at en sovepose skal være, men de er samtidig bløde og lækre som en rigtig dyne. Det føles som om, at du ligger derhjemme i din egen seng med din lækre dundyne, skønt du befinder dig i en sovepose i en campingvogn eller et campingtelt.
 

Nye funktioner adskiller Conqueror serien fra andre soveposer

Noget af det mest bemærkelsesværdige med de nye Conqueror soveposer fra Outwell er, at de er helt uden lynlåse i åbningen. De har i stedet en flot, bueformet åbning. Varmen og tætheden sikres af en integreret dyne, som gør det nemt for dig at komme ned i soveposen og bevæge dig frit i den. Du føler dig ikke begrænset eller låst fast, som man ofte kan føle det i en klassisk sovepose med lynlåslukning.

penta_thirty_partition_full

For den absolut bedste pasform er soveposerne i Conqueror kollektionen let spidset til i fodenden. Dette er med til at mindske varmetabet. Skulle det dog blive for varmt i soveposens fodende, kan du nemt lyne op ved fødderne takket være den praktiske YKK-lynlås, som soveposens bund er udstyret med.

Outwell har virkeligt haft den gode ventilation og varmeregulering for øje, da de designede disse nye, innovative soveposer. Dette understreges yderligere af soveposernes isolering, der består af et enkelt lag High Loft Isofill Premium isolering. Omkring dette finder du på ydersiden super blødt 50D 300T polyesterspongé. På indersiden sikres komforten af blødt bomuldsinderstof, der giver den perfekte hjemlige følelse, som sov du med en rigtig dyne. Som allerede nævnt er fyldet det blødeste dun, der giver høj varme samtidig med, at det er med til at sikre, at der er tale om en letvægtssovepose, der er nem at have med rundt.

Conqueror soveposerne er meget åndbare takket være Outwells store materialebevidsthed. Det er med til at garantere, at du vil få rigtigt mange gode nætters søvn, hvis du investerer i en af de nye soveposer her hos Camping & Fritid Horsens.

Vælg mellem en enkelt eller dobbelt model

Outwell er som allerede nævnt et familieorienteret brand, hvorfor den nye serie af luksuriøse soveposer rummer en klassisk enkeltmodel med plads til én person såvel som en dobbeltmodel med god plads til to personer. Med deres længde på 220 cm, passer de til personer på op til 195 cm i højden.

Modellerne kommer i enten en flot mørkeblå eller en dybrød bordeaux farve, som er med til at understrege, at der altså er tale om nye soveposer, der er lidt udover det sædvanlige.

Med til soveposerne følger der naturligvis praktiske kompressionsposer, der gør det nemt at pakke soveposerne sammen, når du er færdig med at campere.

De nye Conqueror soveposer fra Outwell er camping på en helt ny og luksuriøs måde. Vi er super glade for endeligt at kunne tilføje denne spændende nyhed til vores sortiment her hos Camping & Fritid Horsens.

Posted in: Nyhed
Copyright © 2018 Campstuff. All rights reserved