Indlæser...
Swipe to the left

Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton

Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton
15. februar 2016

Byd Outwell Montana 6SATC velkommen til sortimentet her hos Camping & Fritid Horsens

Er du erfaren campist, ved du, at det er nødvendigt at betale lidt ekstra, hvis du vil have et telt i særklasse. Her hos Camping & Fritid Horsens har vi erfaret, at mange af vores kunder netop er villige til at investere ekstra penge i telte og campingudstyr for at sikre sig en ordentlig kvalitet, hvorfor vi er meget begejstrede for at kunne introducere det nye Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton (SATC) telt til vores sortiment. Med denne opdaterede udgave af en af Outwells mest elskede klassikere, der blev kåret som årets telt i 2011, får du nemlig rigtigt meget telt for dine penge. Læs mere om det spændende nye telt herunder.


En helt ny kollektion af oppustelige telte fra Outwell tilbyder camping, som du aldrig har prøvet det før

Outwell er et af Skandinaviens allerstærkeste brands, når det gælder produktionen af luksuriøst og praktisk anvendeligt campingudstyr. Som et nyt tiltag inden for firmaets i forvejen store og elskede produktkatalog kan de nu introducere den nye Outwell Smart Air Technical Cotton (SATC) for nye såvel som trofaste kunder. Der er tale om en ny serie af oppustelige telte, der anvender SATC materialet, som besidder mange gode egenskaber. Materialet skaber et selvregulerende indeklima, hvor der er køligt i teltet på varme dage, og varmt i teltet på kølige dage. SATC mindsker desuden dannelsen af kondensvand på teltets inderside.

Outwell Montana


Men det er ikke bare materialet SATC, der udmærker den nye serie af telte fra Outwell, som modellen Montana 6SATC indgår i, og som vi kan introducere dig for her hos Camping & Fritid Horsens. Det har aldrig været lettere at slå et telt op, fordi Montana 6SATC og de andre telte fra samme, nye kollektion er oppustelige. De er udstyret med Outwells Advanced Air Tube System, der via brandets One-Go Inflation Technology gør det muligt at puste selv store telte som Montana 6SATC op via en el-pumpe på ganske få øjeblikke.


Helt nye rammer i det klassiske Montana 6SATC

Det er nemt at rejse det nye Montana telt fra Outwell, fordi rammen samles i opretstående rør i toppen via tagstangen, der stiver teltet godt af og gør det til et af de mest stabile fra Outwell nogensinde. Det er gennem disse rør, luften fra pumpen fordeles korrekt i teltet og skaber det perfekte tryk for nem og stabil opsætning.

Vinklen på rørene i rammen gør Montana 6SATC meget robust overfor vind. Hvis teltet er opsat korrekt, kan det modstå vindstyrke 10.
Den nemme, fleksible og sikre opsætning understøttes yderligere af Outwells Floating Guyline samt deres Easy Pegging System.

Flot, moderne og praktisk design som kun Outwell kan mestre

Outwell Montana loftHer hos Camping & Fritid Horsens bliver vi igen og igen imponerede over, hvor dygtige Outwell er til at tage det bedste fra deres klassiske teltes DNA og kombinere det med nye teknologier og funktioner. Indretningen af det nye oppustelige Montana 6SATC telt er således velkendt, men opdateret.

I front finder man et solsejl, der beskytter mod skarpt sollys på ekstra solrige dage. Solsejlet kan enten lynes helt af eller rulles tilbage, så du selv kan bestemme, hvornår det skal være i brug. Outwell har altid haft sans for multifunktionalitet og fleksibilitet i deres design, og Montana 6SATC er bestemt ingen undtagelse.

Det rummelige indgangsparti i teltet er perfekt som aflægningssted for vådt tøj og fodtøj på de dage, hvor vejret viser sig fra sin mindre charmerende side af. Bunden i indgangspartiet er aftagelig, hvilket er praktisk på flere fronter. Det gør det nemt at rengøre og vedligeholde bunden uden, at hele teltet skal pilles ned. Men det er også praktisk i forbindelse med de campingpladser i Europa, hvor det ikke er tilladt at campere med bund i teltet.

Outwells Sealed Ground System sørger for, at vand og insekter holder sig på sikker afstand af teltets indre. Derudover er indgangspartiet naturligvis udstyret med det bedste inden for myggenet, der også er med til at sikre et sundt indeklima i teltet.

Teltets opholdsrum er stort og rummeligt og indbyder til, at du tager det i brug og virkeligt udnytter pladsen. Selvom teltet er udstyret med flotte, store vinduespartier, har du rig mulighed for at sikre dit privatliv via de UV-beskyttende lynlåsgardiner.

Forbedret sovekomfort i Montana 6SATC

penta_thirty_partition_full

Inderteltet i den nye model fra Outwell er udstyret med et mørkt loft, der gør det meget behageligt at sove i teltet selv i løbet af dagen. Derudover har Outwell anerkendt, at den standardiserede sovebredde på 60 cm pr. person ofte er utilstrækkelig, hvorfor de har tilført Montana SATC6 deres eget Sleep Comfort ikon, som svarer til 70-80 cm pr. person. På den måde kan man både rette sig efter standarden og Outwells egen anbefaling.

Det nye Outwell Montana 6 Smart Air Technology Cotton telt tilbyder nem og fleksibel opsætning med et mere stabilt teltkorpus samt forbedret komfort og soveplads. Det er lige præcist de områder, som vore kunder ofte hæfter sig ved og efterspørger. Montana 6SATC er derfor en spændende ny tilføjelse til vores sortiment her hos Camping & Fritid Horsens. Vi er slet ikke i tvivl om, at teltet vil blive en markant succes og være til stor glæde for mange danske campister fremover.

Posted in: Kommer snart
Copyright © 2018 Campstuff. All rights reserved