Indlæser...
Swipe to the left

Ventura Pascal 390 oppusteligt fortelt

Ventura Pascal 390 oppusteligt fortelt
17. februar 2016

Ventura Pascal 390 - En spændende ny oppustelig nyhed

Her hos Camping & Fritid Horsens har vi spottet en markant tendens, når det kommer til fortelte og telte til brug på campingpladser og friluftscamping. Vore kunder ønsker sig telte, der er nemme at slå op på kort tid. Denne efterspørgsel har de mange producenter i dén grad forsøgt at imødekomme, da vi lige nu modtager rigtigt mange spændende nye produkter fra producenterne, som tilbyder nye og nemmere muligheder, når det gælder opsætning og nedtagning af deres telte.

Herunder kan du læse nærmere om det seneste skud på stammen, som kommer fra producenten Ventura, der med deres nye Pascal 390 kan præsentere et nyt, lækkert telt, der kan slås op på ingen tid.


 

Teltet til den rejsende og praktiske campist, der ønsker nem opsætning

Venturas Pascal 390 telt henvender sig primært til campister, der af den ene eller anden grund har brug for hurtigt og nemt at kunne slå deres telt op. Dernæst kommer teltet med en meget let teltdug, hvilket gør det nemt at transportere. Altså er der tale om et telt, der er nemt at rejse med, hvis man skal have det slået op flere steder på en længere campingtur med flere stop.

Her hos Camping & Fritid Horsens ved vi, at det er et behov, som en væsentlig del af vores kundeskare har. Derfor er vi super glade for at kunne præsentere Ventura Pascal 390 som en ny del af vores sortiment af telte.

penta_thirty_main_full

Oppusteligt stel gør teltet klar til brug på få øjeblikke

Flere og flere moderne campingtelte kommer med oppusteligt stel, og Pascal 390 er bestemt ikke nogen undtagelse. Det oppustelige stel er det, der gør, at teltet er så hurtigt og simpelt at sætte op. Den medfølgende pumpe puster nemt luft ind i teltet, som rejser sig flot og stabilt. Det bliver ganske enkelt ikke nemmere at slå et telt op af den størrelse, end det er med Pascal 390.

Pumpen sørger for god fordeling af luft og tryk i teltet, som desuden har et nyt og mere stabilt stel, end vi hidtil har set fra Ventura. Det er en spændende retning, som producenten bevæger sig i. Dette nye telt vidner om, at de har store ambitioner for fremtidige kollektioner af telte til camping. Noget som vil komme vore mange campingglade kunder til gode, fordi Ventura ikke bare er lig med god kvalitet, men også meget fair priser.
 

 

De tekniske specifikationer lyver ikke

Når man studerer Pascal 390 nærmere, er den gode og gennemarbejdede kvalitet ikke til at tage fejl af: Der er tale om et rigtigt godt telt, der kan modstå lidt af hvert. Selve teltet er fremstillet af stærk polyester med en acrylat overfladebehandling, der sikrer godt mod vind og vejr.

De i alt fire ventiler sørger for, at teltet ikke taber luft. Ventilerne er nøje gennemtestede og blandt de absolut bedste på markedet, mener vi her hos Camping & Fritid Horsens.

Når du køber teltet, følger der som standard en 2 x 2 liters håndpumpe med til, så du hurtigt og sikkert kan slå teltet op via luftventilerne.

CampioFlex gummistropperne, som teltet er udstyret med, sørger for, at opspændingen i teltet fungerer optimalt og ikke taber styrke.

Lækkert og rummeligt design

penta_thirty_partition_full

Ventura Pascal 390 måler 390 cm x 260 cm og er således et fornuftigt mellemstørrelse telt, som passer til de fleste campisters ønsker og behov. Designet er rummeligt og komfortabelt. Teltet har i alt tre indgangsmuligheder, som man frit kan benytte sig af.

Ventura er kendt for at lave telte med gode indeklimaer, og denne nye Pascal 390 model er selvfølgeligt ikke nogen undtagelse. Teltets gavle er udstyret med ventilationsvinduer som sørger for, at der hele tiden kommer frisk luft ind i teltet. Det er med til at sikre et godt og sundt indeklima uanset vejr- og temperaturforholdene.

Lyder Ventura Pascal 390 som et telt for dig, kan du købe det til en rigtigt god pris her hos Camping & Fritid Horsens. Vi er ikke ét sekund i tvivl om, at du vil blive rigtigt glad for denne investering, næste gang du skal campere i telt.

Posted in: Nyhed
Copyright © 2018 Campstuff. All rights reserved