Indlæser...

DWT Jazz

Levering 8-12 dage
Varenummer
DWT Jazz

DWT Jazz - Elegancen understreger klassen på model Jazz og suveræniteten. 

DWT Jazz

Elegancen understreger klassen på model Jazz og suveræniteten. Et robust tag, det åndbare stof i væggene sammen med de særlige udluftningsvinduer i siderne giver en komfort, som du ikke vil undvære på dine rejsemål eller på din opstillingsplads for sæsonen. Et godt argument.                                                                                                                                                                                

Til campingvogne med op til 250 cm teltskinnehøjde.

Tagmål:
Størrelse 1: 275 cm
Størrelse 2: 325 cm
Størrelse 3: 375 cm
Størrelse 4: 425 cm

Generelt udstyr:
kan fastspændes ind-/udvendigt med fleksible opspændingsbarduner; græskant med øjer; vandret og lodret løbegang i forstykket, som kan lukkes med velcrolukning.

Materiale: 
Tag, beskyttelses- og græskant af polyester i høj kvalitet og med plastbelægning på begge sider, vejrbestandigt og alle dele fuldt aftørringsegnede; sidestykker og forstykke af trailtex, polyester med coating på den ene side, lysægte og let at pleje; den forarbejdede vinduesfolie absorberer ca. 90 % af UV-strålerne.

Forstykke: 
kan tages ud og klappes ned til veranda; mulighed for stormsikring under vinduerne og på taghjørnerne; vinduerne er forsynet med gardiner.

Sidestykker: 
i hvert sidestykke en dør, der kan rulles til side; myggenetindsatser under vinduet med åbning og lukning af folieklap giver en god tværventilation i teltet: sidevinduerne er forsynet med gardiner; skumplastvulster fastgøres med velcrolukning og trykkes med trykstænger mod campingvognen for bedre tætning. Ekstra højtplacerede udluftninger for den nødvendige luftudskiftning i teltet; Mulighed for stormsikring under vinduerne.

Stænger:
som standard med 25 x 1 mm stålstænger og vinklet trykstang.

Leveringsomfang:
Teltdug, stænger, gardiner, hjul- og vindafskærmning, opspændingsmateriale

Mere information
MærkerDWT
Custom Stock StatusVi sender altid hurtigst muligt
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:DWT Jazz
Copyright © 2018 Campstuff. All rights reserved