Handelsbetingelser

Handelsbetingelser ifm. Online handel.

Virksomhedens navn: Campstuff ApS

CVR nr.: 41144890

Adresse for webshop og butik: Salbjergvej 31, 4622 Havdrup. OBS? nogen varer i vores sortiment sendes fra et eksternt lager, derfor er det ikke alle varer, som fysisk kan afhentes i butikken uden forudbestilling. Varer skal derfor altid bestilles og adviseres klar til afhentning, før de kan afhentes.

Mail: shop@campstuff.dk

Tlf.: 7575 7174

Etableringsår: 2020

Alle priser er i DKK og inkl. 25 % moms.

Når du handler på www.cfhorsens.dk  indgåes alle aftaler på dansk og alle ordre bekræftes pr. mail. Modtager du ikke en mail efter du har lavet din ordre? kontroller da at ordrebekræftigelsen ikke er gået i deres spamfilter. 

Fragt.

Alle ordrer over 1.000,- pålægges ikke fragt.

Du kan vælge imellem 4 former for fragt.

Levering til privat adresse med GLS fra DKK 59,- (pakken leveres til din private adresse med fragtmand, er du ikke hjemme vil chaufføren ligge en seddel i din postkasse og pakken kan herefter afhentes i den nærmeste pakkeshop).

Levering til erhvervs adresse med GLS fra DKK 59,- (pakken leveres på en firma adresse, er der ikke nogen til at kvitterer for pakken forsøges pakken genleveret dagen efter).

Levering til GLS pakkeshop fra DKK 49,- pakken leveres til din nærmeste pakkeshop og kan afhentes inden for shoppens åbninstider. Shoppen bestemmes ud fra dit postnummer og adresse. OBS! (pakke til levering i pakkeshop kan kun veje op til 20kg, derfor kan telte, mover, markiser, fortelte og lignende tunge vare ikke leveres til pakkeshop).

Vi forbeholder os ret til at ændre i fragtformen, hvis der er valgt en fragtform som ikke kan lade sig gøre. Vi vil informere herom, hvis der tilfældet.

OBS! Der vil være fri fragt på alle ordre over DKK 1.000,- Til levering i Danmark.   

Alle forsendelser der kan fremsendes til dig med en normal transportør får ved afsendelse et forsendelse-nummer, dette nummer gør det muligt at følge forsendelsen hele vejen frem til dig. Forsendelsummeret bliver sendt til dig kort tid efter at varen er sendt fra vores lager.  

Afhentning:
Du kan også vælge at betale din vare her i shoppen og selv afhente den i vores fysiske butik - og på den måde spare porto og ventetid. Vælger du afhentning, får du besked pr. mail, når din bestilling er klar til afhentning.

Afhentes hos:

Campstuff ApS

Salbjergvej 31

4622 Havdrup

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
 
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Campstuff.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare.
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til shop@campstuff.dk eller ring på tlf. nummer 75 75 71 74. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortyrdelsesformular og sende den med retur. Den finder du vedhæftet din ordrebekræftelse
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for eksempelvis for fortelte, markiser, campingmøbler mm. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 750 DKK.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Nogen varer er indpakket i en emballage, som ikke kan brydes uden væsentlig værdiforringelse (eksempelvis et fortelt). En vare som denne vil ikke kunne returneres, hvis emallagen er brudt.
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købebeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
For at modtage hele købebeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købebeløbet. 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din returnerede forsendelse. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Campstuff ApS , Salbjergvej 31, 4622 Havdrup.
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse i butikkens åbningstid. som er hverdage 9- 15.
 
Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standard fortrydelses-formular.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret):
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på Cfhorsens.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger:
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes til: Campstuff ApS, Salbjergvej 31, 4622 Havdrup.
 
Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores e-shop ansvarlige på shop@campstuff.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. (forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, kfst@kfst.dk, tel. nr. 41 71 50 00, www.kfst.dk)
 

 

Prisgaranti sikrer dig en god og fair handel på nettet.

Følgende betingelser skal være opfyldt for at sikre en fair sammenligning. • Varen skal være præcis den samme, varenummer, farve osv. • Varen skal være på lager. • Varen skal kunne leveres indenfor max. 2-3 dage. • Prisen skal gælde ved køb af 1 stk. • Prisen skal være sammenlignelig - altså total prisen incl. fragt. • Produktet skal være fra en dansk webshop, med lager i Danmark og dansk CVR. • Varen kan ikke være fra et køtilbud, restparti og/eller et begrænset tilbud. • Medlemsrabatter dækkes ikke af prisgarantien. • Prisgarantien omfatter udelukkende varer omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse. Du kan op til 7 dage efter dit køb gøre os opmærksom på samme produkt til en bedre pris og få udbetalt differencen, såfremt ovenstående kriterier er opfyldt. Skulle du mod forventning finde en vare billigere hos en anden webshop matcher vi med glæde prisen for dig. Send en mail til shop@campstuff.dk

 

Salg til udlandet

Det er kun muligt at lave ordrer pr. kreditkort eller bankoverførsel fra udlandet (herunder også Grønland og Færøerne). Der tillægges ekstra porto for forsendelse til andre skandinaviske lande. Ved ordrer fra ikke EU-land, Færøerne og Grønland fratrækkes momsen (25 % af varens pris) inden vi hæver beløbet ved kreditkortbetaling.

Vi kan ikke sende markiser og ligene der er mere end 2,4x1,0 meter til udlandet.

 

Betalingsmuligheder

På cfhorsens.dk kan der betales med:

1. Betaling med eDankort, Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB
Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse (SSL) sendt videre til Quickpay, hvor du skal indtaste dit kortnummer og udløbsdato. Er du usikker på at benytte dit kreditkort på nettet, kan du læse mere om betaling på nettet på www.pbs.dk. Når vi har registeret din ordre, afsender vi normalt din bestilling inden for 2 arbejdsdage, hvis varen ikke er i restordre eller lignende. Der pålægges ikke betalingen yderligere betalingsgebyr.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.cfhorsens.dk  eller andre har mulighed for at læse dataene. 
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.cfhorsens.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

2. Betaling med Klarna
Hos campstuff kan du betale med Klarna. Dette giver dig mulighed for at betaler for varen efter at du har modtaget den, eller at dele betalingen op i flere delbetalinger. Du finder klarna betaling under de øvrige betalingsmuligheder ifbm checkout.

“For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

 

Persondata politik.

Hvad gør vi med dine persolige oplygninger (persondatapolitik):

for at du kan indgå aftale med os på Cfhorsens.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adressen

Telefonnummer / mobilnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine oplydninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Cfhorsens.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysnigerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid skerved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Cfhorsens.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Cfhorsens.dk er Jesper Povlsen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til cfhorsens.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos cfhorsens.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til cfhorsens.dk via e-mail malene@campstuff.dk

 

Copyright © 2021 Campstuff. All rights reserved