Isabella Air Cirrus North 400

Kun 1 stk. tilbage
Varenummer
166004000

Isabella Cirrus North er et helt nyt lufttelt i kendte materialer "Isacryl" som er af høj kvalitet, let, robust og frem for alt åndbart materiale.

16.498,00 kr
- +
ISABELLA LUFTTELT AIR CIRRUS NORTH 400
ISABELLA LUFTTELT AIR CIRRUS NORTH 400 Isabella Air Cirrus North 400 Isabella Air Cirrus North 400 Isabella Air Cirrus North 400 Isabella Air Cirrus North 400 Isabella Air Cirrus North 400 Isabella Air Cirrus North 400 Isabella Air Cirrus North 400 Isabella Air Cirrus North 400 Isabella Air Cirrus North 400

Isabella Air Cirrus North 400

KAN LEVERES FRA STARTEN AF FEBRUAR!

Isabella Cirrus North er et helt nyt lufttelt i kendte materialer af høj kvalitet fra Isabellas fortelte og med et nyt luftsystem IsaAir. Fronter og gavle er i traditionelle gennemfarvede Isacryl, som er et let, robust og frem for alt åndbart materiale. Isacryl er et gennemfarvet materiale, så forbliver farverne i dit luftfortelt smukke i mange år. Isacryl materialet tillader dit luftfortelt at ånde og de store myggenet i begge gavle giver dig et optimalt indeklima og minimerer kondensdannelse.

STORT OPHOLDSRUM MED HØJT TIL LOFTET

I Cirrus North har en dybde på 275 cm, lodrette vægge og højt til loftet, der giver plads til hele familien i det rummeligt opholdsrum. Du kan ovenikøbet udvide pladsen med Air Annex som fås til både højre og venstre side af forteltet. Annexet har en ekstra høj lynlåsåbning i gavlene, som giver dig en følelse af, at Annexet er integreret i selve teltet. Du får dermed et multifunktionelt ekstra rum på 6 m2 – brug det eksempelvis som ekstra soverum, spiseafdeling, legeværelse etc. Med Air Annex på begge gavle fordobler du forteltets areal.

INGEN EKSTRA STÆNGER

Cirrus North er et rent lufttelt, du får ingen ekstra stænger med. Teltet består af 100 % luftkanaler, og du skal derfor ikke sætte ekstra stænger i udhæng eller ved vognen. Udhænget beskytter teltet mod vind og vejr samtidig med, det giver dig en behagelig skygge.

BRUGERVENLIGT LUFTSYSTEM

IsaAir luftsystemet pumpes kun et sted og er særdeles nemt at betjene. Det modulopbyggede luftsystem med ventilforbindelse mellem alle moduler gør, du nemt kan klikke en luftkanal af, når du har lukket for forbindelsesventilen til de øvrige moduler og udskifte den uden at tage teltet ned. On/Off kontakten indikerer tydeligt, om der er åben eller lukket for luften. Luftkanalerne består af 3 lag, der sikrer, at de er tætte og står stabilt

Leveres standard med:
Gardinsæt Cube Creme, luftkanal til verandaløsning, specialudviklet håndpumpe med høj ydeevne og overtryksventil, understykke, hjulafdækning, Typhoon stormopspænding, telttaske, pløkpose inkl. pløkoptager.

Ekstraudstyr til montering:
Air annex (250 x 250 cm) til højre eller venstre side, termoloft, monterbart gulv.

Passer til: Vognhøjder mellem 242 og 255 cm

Mere information
Mærker Isabella
Custom Stock Status Vi sender altid hurtigst muligt
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Isabella Air Cirrus North 400
Copyright © 2018 Campstuff. All rights reserved