Indlæser...

Isabella Moment North 180

Levering 2-3 dage
Varenummer
660401808

Moment 180 North er det mindste telt i Moment serien fra Isabella. Det er et let og enkelt 2- personers telt.

8.235,00 kr

Moment 180 North

Et godt valg, hvis man vil opdage – eller genopdage – naturen tæt på.

Moment 180 North er det mindste telt i Moment serien fra Isabella. Det er et let og enkelt 2- personers telt, der består af et oversejl og et undersejl. Moment 180 North har en stor sideåbning, der benyttes som udgang, når oversejlet er slået op. På den måde fungerer Moment 180 North næsten som mobilt shelter, der hurtigt kan slås op og tages ned igen. Teltet fylder ikke meget i bilen, på motorcyklen eller i båden.

For at undgå myg og andre insekter kan teltet lukkes helt af med myggenet, og stadig virke åbent og behageligt at opholde sig i. Moment 180 North har små praktiske opbevaringslommer ved endegavlen, så mobiltelefon eller lommelygte er inden for rækkevidde.

Teltet rejses og holdes oprejst med kun 3 stænger. Hvis oversejlet skal være slået op, bruges to ekstra stænger. Med Moment 180 North er Isabella tilbage ved ur-udgaven af teltet. Det rummer på alle måder Isabellas DNA med det løfte om følelsen af frihed - ”Feel Free”. Moment 180 North rammer præcist i den outdoor trend, hvor mange mennesker vil endnu tættere på naturen. Enten som nem og enkel overnatningsmulighed eller bare som en hyggelig sommersoveplads i haven. Isabellas mangeårige erfaring og høje kvalitet er bygget ind i alle detaljer og materialer.

Leveres standard med: Isabella telttaske.

Mere information
MærkerIsabella
Custom Stock StatusKontakt os for levering
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Isabella Moment North 180
Copyright © 2021 Campstuff. All rights reserved