Isabella Penta Flint

Få tilbage
Varenummer
Isabella Penta Flint

Isabella Penta Flint har alt, hvad du måtte ønske i et standtelt– en dybde på 3,50 m uden ­generende midterstang og en form, så hele pladsen udnyttes

15.065,00 kr
- +

Priser fra: 251.13 kr
pr. måned.

753.5 kr/MD
OVER 23 MDR. ÅOP 15.4%
Samlede kreditomkostninger 2265.5 kr
Samlet tilbagebetalings beløb 17330.5 kr
Isabella Penta Flint
Isabella Penta Flint Isabella Penta Flint

Isabella Penta Flint

Penta Flint har alt, hvad du måtte ønske i et standtelt– en dybde på 3,50 m uden ­generende midterstang og en form, så hele pladsen udnyttes. Materialet er Isacryl, der til­lader forteltet at ånde. Myggenetvinduer i begge gavle og de mange åbningsmuligheder, giver et optimalt inde­klima. Det sandfarvede tag giver et blødt og varmt lys i forteltet, og kombinationen af lysbånd i taget og store vinduespartier med klar folie, gør Penta Flint til et lyst og venligt fortelt at opholde sig i. Den stærke stangkonstruktion og den femkantede facon, betyder stabilitet til en lang sæson på campingpladsen. 

Du kan vælge mellem det stærke Zinox-stålstel eller det ekstra stærke Zinox MegaFrame for ekstra stabilitet. MegaFrame kombineret med ekstra vintersikring gør, at du kan bruge dit Penta Flint hele året. 

Penta Flint er en del af stilkonceptet Flint – hvilket betyder en grålig farveholdning inspireret af flint som materiale.

Leveres standard med: Gardinsæt Collage Blue, verandastang, understykke, hjulafdækning, FixOn, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.

 

Isacryl er et særligt åndbart materiale, 295 g/m2

Isaroof er uvbeskyttende acrylatbelagt polyester forsynet med 3 lag toplak, 285 g/m2

Stærke Zinox stålrørsstel med T-Rex teleskoplås
megaframe  Mulighed for Zinox Megaframe. Et ekstra stærkt stel til helårsbrug
Mere information
Mærker Isabella
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Isabella Penta Flint
Copyright © 2018 Campstuff. All rights reserved