Velkommen til vores caravan værksted

(TIMEPRIS KUN 549,- inkl. moms)

 

Velkommen til CFHorsens Caravan service. (se vores faste serviceydelser længere ned på siden). 

 
Vi tilbyder alle former for service og reparationer på campingvogne, autocampere, trailers mm. Vores personale udgøres af fagfolk med flere års erfaring. Virksomheden er godkendt til at arbejde med F- gas installationer og lignende. Vi er eksperter i at arbejde med alle former for interiør og installationer i caravan og campere.

Service og montage

På vores caravan værksted løser vi mange forskellige opgaver bl.a. montering af alt fra parabol antenner, caravan movere og dæk skifte til almindelig smøring af undervognen og gastest. Vi bestæber os altid på at løse opgaven så godt og hurtigt som muligt.

Så har du en opgave der skal klares på din campingvogn eller camper, så kom forbi vores værksted i Horsens eller ring for et godt tilbud.  

Skade på campingvogn eller autocamper

Har du været uhelding og lavet en skade på din campingvogn eller autocamper, så lad vores service og skades værksted genoprette skaden. Vi kan oprette alle skader, og kan i samarbejde med vores servicepartnerer udfører komplicerede smart repair / HBC og larkerings opgaver. På vores caravan og autocamper værksted i Horsens kan vi udfører opgaver på alle vognemærker, så har uheldet været ude så ring på + 45 75 75 71 74 og lad os gøre skaden god.

Forsikring

Hvis du har været uheldig og lavet en skade på din campingvogn er det typisk et forsikrings spørgsmål. Men der er ikke nogen grund til fortvivlelse, i de fleste tilfælde kan skaden genoprettes, så din campingvogn eller autocamper bliver som ny igen. Det vigtigste er, at du melder skaden til dit forsikrings selskab, som normalt kan gøres via telefon eller over internettet. Herefter kører du vognen ud til vores service værksted og så klarer vi resten.

Vi samarbejder med alle forsikringselskaber og vi tager kontakt til en taksator som kommer og besigtiger skaden, og i tæt sammenarbejde udarbejder vi en rapport som beskriver, hvorledes og i hvilken omfang campingvognen skal repareres. Herefter tager vores skadesteam over, de vil så hurtigt som muligt bestille eventuelle reservedele hjem og gå i gang med at genoprette din vogn.

 

På vores værksted tilbyder vi følgende faste service tilbud.

Gastest af campingvogn:

Eftersynet omfatter et totalt tjek af campingvognens F-gas-installation, ifølge Dansk Gasmateriel Prøvningsinstituts F-gas-regulativ. I eftersynet indgår bl.a. eftersyn af gasregulator og slange, samlinger i og under campingvognen, gennemføringer og en total oversigt over de installerede gasforbrugende apparater i campingvognen.

Der bliver efter gastesten udstedt en servicerapport.

Fugttest af campingvogn:

Eftersynet omfatter et totalt tjek af fugt og karosseritæthed, både indvendigt og udvendigt på campingvognen. I testen indgår måling af fugt i alle vognens hjørner, gaskasse, døre, væge, vinduer, tagluger, skorstene, serviceklapper, påfyldningsstudse ect.. Der bliver tillige gjort opmærksom på eventuelle udbedringer, der bør foretages, samt campingvognens generelle stand.

Der bliver efter fugttestten udstedt en servicerapport.

Årseftersyn af campingvogn:

Dette eftersyn anbefales til alle campingvogne mindst en gang om året og indeholder:

Kontrol og smøring af kobling, bremseforbindelser, aksel, støtteben, næsehjul og eventuel stabilisator. Justering af bremser og eftersyn af hjullejer. Efterspænding af hjul. Smøring af dørhængsler. Kontrol af dæk og dæktryk. Kontrol af gasapparat, varmeovn og køleskab, samt kontrol af udvendigt 12V stik.

I eftersynet indgår en gastest og en fugtkontrol.

Der bliver udstedt en servicerapport.

Udvidet årseftersyn af campingvogn:

Dette eftersyn anbefales til alle vogne mindst hvert 3. år og indeholder:

Kontrol og smøring af kobling, bremseforbindelser, aksel, støtteben, næsehjul og eventuel stabilisator. Justering af bremser og eftersyn af hjullejer. Efterspænding af hjul. Smøring af dørhængsler. Kontrol af dæk og dæktryk. Kontrol af gasapparat, varmeovn og køleskab, samt kontrol af udvendigt 12V stik.

Herudover gennemgås skabsdøre og låse. Gummilister efterses og silikone-behandles. Det elektriske system gennemgås. Vandsystemet gennemgås og kontrolleres. Cassettetoilet efterses. Ventilationssystemet gennemgås og kontrolleres.

I eftersynet indgår en gastest og en fugtkontrol.

Der bliver udstedt en servicerapport.

Forårsklargøring:

Dette eftersyn laves når campingvognen kommer ud af vinterhi og skal til at tages i brug. Eftersynet indeholder følgende. Undervognen efterspændes, støtteben og koblingsanordning smøres og kontrolleres, bremser kontrolleres og justeres, dæk og dæktryk kontrolleres, udvendigt lys og stik kontrolleres, campingvognen for foretaget en komplet gastest, campingvognen vaskes udvendigt.

Rens af klimaanlæg:

For at undgå bakteriedannelse i klimaanlægget anbefales det at anlægget renses hvert år. En rensning forlænger desuden levetiden på anlæggets partikelfiltre.

Mover eftersyn:

Forlæng levetiden på din mover og få den efterset en gang om året. I eftersynet foretages følgende, rengøring af moterer og andre bevæglige dele, rengøring og smøring af glidekonsoler, udskiftning af batterier i fjenbetjening, måling af battriydeevne, gennemmåling og dignostisering af moveren på modeller hvor dette er muligt, opdatering af software på på modeller hvor dette er muligt. (De fleste moverfabrikanter giver en forlænget garanti på deres produkter, dette eftersyn gælder som et garantieftersyn).

 

Når du kommer med vognen

Hjælp os med at få plads. Da vi ikke har ubegrænset med udenomsplads, skal vogne efter service afhentes umiddelbart efter klarmelding. Vi gør også opmærksom på, at vogne der indleveres til reparation, fugtkontrol o. lign. skal være tømt, således at der er fri adgang til alle skabe, magasiner samt gaskassen.

Åbningstider værksted

Telefonåbningstider på værkstedet.

Mandag til Torsdag 8:00 - 14:00
 
E-mail til værkstedet: thomas@cfhorsens.dk 
 
Tlf: 30890247