Skadet Campingvogn

Har du lavet en skade på din campingvogn, kan vi hjælpe dig

Hvis du har været uheldig og lavet en skade på din campingvogn er det typisk et forsikrings spørgsmål. Men der er ikke nogen grund til fortvivlelse, i de fleste tilfælde kan skaden genoprettes, så din vogn bliver som ny igen. Det vigtigste er, at du melder skaden til dit forsikrings selskab, som normalt kan gøres via telefon eller over internettet. Herefter kører du vognen ud til vores værksted og så klarer vi resten. 

Vi tager kontakt til en taksator som kommer og besigtiger skaden, og i tæt sammenarbejde udarbejder vi en rapport som beskriver, hvorledes og i hvilken omfang campingvognen skal repareres. Herefter tager vores skadesteam over, de vil så hurtigt som muligt bestille eventuelle reservedele hjem og gå i gang med at genoprette din campingvogn. 

For at få det hele med, vil det være en fordel at udfylde vedhæftede skema og har det med når du kommer med vognen.

 
Åbningstider vedr. skadet campingvogne:

Mandag til torsdag 8:00 - 14:00

E-mail til skadeafd.: salg@cfhorsens.dk
 
Tilknyttet fil:     Skadeskema   
                         
Skades arbejde      
Vi er altid klar til at genoprette en skade på din campingvogn. Vores personale i skades afdelingen arbejder konstant med alle campingvognsmærker og vi gør en ære i at reperarer din campinvogn, så skånsomt som muligt. Vi benytter de nyeste teknikker inden for pladearbejde og malearbejde. 
Copyright © 2018 Campstuff. All rights reserved